Daniel Wegner

Daniel Wegner

Współpracuje z Wędkarskim Światem nieprzerwanie od 1996 roku – od pierwszego numeru WŚ. Malarz, tłumacz, grafik, smakosz, spinningista i muszkarz. Je wszystko i wmawia Czytelnikom, że to dobre. Podróżuje tam, gdzie można coś zjeść i coś złowić, chyba że żona postanowi inaczej. Od lat usiłuje się odchudzić. Nie zdobył żadnej nagrody, przegrał we wszystkich konkursach. Nie był w harcerstwie. 

Najnowsze artykuły autora

Karp po francusku

Nadszedł grudzień i święta. Wypadałoby, żebym zaproponował jakieś przepisy na karpia, renifera lub Mikołaja. Mikołaj jest stary i pod ochroną, renifery daleko. Zostają karpie. 

Autor: Daniel Wegner dodano: 2015-12-04
Zobacz wszystkie artykuły tego autora

Komentarze (0)

Zaloguj się tutaj, aby dodać komentarz
« Wróc do listy
Dargon